•  

Ontwikkeld voor en door ondernemers!

img13Een onhandig CMS kan al snel een half uur extra per dag in beslag nemen. Met een half uur per dag komt dat neer op ruim 13 werkdagen per jaar! Dit resulteert in een hogere total cost of ownership van het CMS. Wij leveren daarom uw website op basis van Digicompleet, een in samenwerking met onze klanten ontwikkeld CMS. Het voordeel ten opzichte van opensource systemen als Joombla, Dotnetnuke of Wordpress is dat de interface een stuk intuïtiever is en er geen vreemde termen, al dan niet veroorzaakt door een slechte vertaling, in het CMS voorkomen.

Bij kant en klaar ingekochte website ontwerpen op basis van deze systemen zit u bovendien vaak vast aan kosten voor updates aan het website ontwerp. Bij Digicompleet krijgt u gratis updates waardoor uw website geoptimaliseerd blijft voor Google en ook in de toekomst blijft werken met populaire browsers, tablets en smartphones.

Wij hechten bij het door ontwikkelen van onze systemen veel waarde aan de feedback van onze klanten. Heeft u een nieuwe wens voor het CMS? Laat het ons weten! Als deze wens ook voor onze overige klanten ingezet kan worden bouwen wij uw wens kosteloos in ons CMS.

 

Digicompleet bevat alles wat u nodig heeft!

Elke website die wij maken heeft de volgende basisfunctionaliteit:

high rated job 3.1 Webpagina's toevoegen, de menustructuur wijzigen en pagina's (of delen hiervan) tijdelijk verbergen.
In enkele klikken de indeling van een webpagina wijzigen.
Eenvoudig beheer van uw titels, teksten, afbeeldingen en documenten.
Zelf video's uit YouTube of Vimeo insluiten op uw pagina.
Nieuwsberichten plaatsen die automatisch in een overzicht gepresenteerd worden.
In slechts enkele muisklikken een formulier opbouwen met de gewenste controles op de invoer.
Goed vindbaar en hoog genoteerd in zoekmachines als Google.
Statistieken in Google Analytics.

"Met Digicompleet kunt u op elk gewenst moment de indeling van uw pagina aanpassen met het behoud van uw teksten. Ook bent u niet gebonden aan een maximum aantal pagina's of formulieren."

Daarnaast bieden wij nog tal van mogelijkheden!

Plaats content veilig achter een inlogpagina voor uw bezoekers

Met de inlogmogelijkheid voor uw bezoekers kunt u webpagina's achter een inlog plaatsen en voor uw overige bezoekers verbergen. Ook is het mogelijk om een webpagina alleen voor geselecteerde gebruikers zichtbaar te maken.

zoekfunctie voor uw websiteSnel alle informatie binnen handbereik met onze vernuftige zoekfunctie!

Afhankelijk van uw wensen kan uw website worden uitgerust met een zoekmachine voor uw bezoekers. Wij bieden hiervoor twee mogelijkheden aan:

Een geavanceerde zoekfunctie in uw website. Deze zoekt ook in documenten waar naar u refereert op uw website. Het zoekresultaat wordt vergelijkbaar met Google getoond. U ziet dus naast het trefwoord een deel van de tekst waarin deze is aangetroffen.
Een eenvoudige variant. Deze toont alleen de paginatitel in het zoekresultaat en zoekt alleen in de webpagina´s van uw website.

In enkele klikken een overzicht met links naar websites, inclusief thumbnail

Het CMS kan worden uitgevoerd met een webpagina waarin u zeer eenvoudig een lijst met links naar websites kunt plaatsen. De links worden met een automatisch gegenereerde voorbeeldweergave van de website waar naar u linkt aan uw bezoekers getoond.

Maatwerk functies in uw website? Niets is onmogelijk!

Onze ontwikkelaars gaan graag met u in gesprek om uw specifieke project te bespreken. Niets is onmogelijk voor ons. Waar mogelijk maken we gebruik van onze standaard producten, of bepaalde functies hiervan. Zo houden we de ontwikkelkosten laag.

Een goed voorbeeld van een maatwerk project op basis van Digicompleet vindt u hier!